duminică, 12 februarie 2012

OFERTE DE SERVICII AL FIRMEI NOASTRE

 Suntem o echipă serioasă , profesionistă , iar activitatea noastră principală este construirea caselor. Ca o noutate în domeniu vă recomandămcasele pasive , termo-economice (case cu consum zero !) , sau  casele in stil Belgian (flamandeze).
Totodată continuăm să construim şi case tradiţionale , fie ele din cărămidă , BCA sau pestructură  din lemn.
Una dintre cele mai plăcute etape din munca noastră este cea a lucrărilor de amenajări interioare! Asta deoarece , probabil , aici se vede cel mai bine calitatea muncii noastre şi la finalul acestei etape putem să vedem satisfacţia clientului de a avea o locuinţă unde poate să se bucure de tot confortul!
 Cu experienţa acumulată îndealungul anilor la nenumărate lucrări , atât în ţară cât şi în străinătate (Belgia , Olanda , Italia , Spania şi Franţa) , calitatea lucrărilor noastre poate satisface pretenţiile oricărui client!
Efectuăm placări ceramice , ziduri , plafoane false , zugrăvim , montăm parchet , etc. , etc.

 Datorită cerinţei tot mai mari pentru astfel de lucrări , ne-am profilat şi adaptat cerinţelor şi aşteptărilor clienţilor luând în considerare că se lucrează cu foarte multi oameni de diferite vârste şi idei , şi ne străduim să realizăm lucrările cu cât mai puţin deranj , cât mai repede , şi cât mai bine.
Cu foarte multe renovări a casei scării a blocurilor, poate suntem echipa cea mai în măsură să vă oferim cel mai bun raport calitate-preţ la aceste tipuri de lucrări!
                                              

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu